Verzenden & retourneren

Retourneren van artikelen welke besteld zijn bij Haardventilatoren.nl

 • De 14 dagen bedenktijd gaan in op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen, mits er een afleverbevestiging van de koeriersdienst aanwezig is.
 • Het is niet mogelijk om buiten de genoemde 14 dagen bedenktijd een artikel te retourneren.
 • De geretourneerde artikelen dienen volledig en onbeschadigd op te worden gestuurd (indien redelijkerwijs mogelijk in onbeschadigde originele verpakking).
 • Wanneer een artikel beschadigd retour komt, behouden wij ons het recht voor om een deel van het aankoopbedrag te restitueren. Dit dient altijd goed beargumenteerd te zijn en het percentage dat in wordt gehouden dient evenredig te zijn aan de geconstateerde schade aan het desbetreffende artikel of verpakking.
 • Het retour zenden van artikelen is op eigen risico. Eventuele schade opgelopen tijdens transport nemen wij mee in de beoordeling van de staat van de retourgoederen. Het is om die reden raadzaam de artikelen te allen tijde goed te verpakken alvorens deze retour te zenden.
 • Het is niet mogelijk om een vervangend artikel te ontvangen. Bij goed ontvangst van een retour gezonden artikel, storten wij het aankoopbedrag retour. Wanneer u een vervangend artikel wenst, kunt u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen op Haardventilatoren.nl

 

Hoe kunnen artikelen worden geretourneerd aan Haardventilatoren.nl?

 1. Meldt uw retour door contact op te nemen met onze klantenservice via: [email protected]
 2. Noteer het retouradres welke aan u verstrekt wordt door Haardventilatoren.nl
 3. Bij het retour moet een aankoopbewijs meegeleverd zijn, hierop dient ook de retourreden opgegeven te worden. Let op: stuurt u niet uw volledige bestelling retour? Noteer dit op uw factuur.
 4. Controleer de artikelen op volledigheid en verpak deze goed. Zorg ervoor dat het factuur is bijgevoegd!
 5. Lever het pakket in bij een koeriersdienst naar keuze. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening.
 6. Indien u een retour label via Haardventilatoren.nl wilt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. De kosten van dit retour label 6,95 zullen we in mindering brengen op de terugbetaling van uw bestelling. Dit bedrag hoef je dus niet aan PostNL te betalen, dit regelen wij voor u.

Verwerkingstijd van een retourzending

Binnengekomen retourzendingen worden binnen vijf werkdagen door Haardventilatoren.nl beoordeeld en afgehandeld. na het verwerken van de door u verstuurde retour artikelen, zult u zo spoedig mogelijk worden geïnformeerd over de status en de verdere gang van zaken omtrent uw retourzending. De terugbetaling geschiedt doorgaans binnen enkele werkdagen, maar kan uiterlijk 14 dagen in beslag nemen.

Garantie

Haardventilatoren.nl biedt op de aangeboden artikelen 1 jaar garantie. Bij een defect dient er contact opgenomen te worden met de klantenservice. Bijgeleverde factuur dient als garantiebewijs. Koper dient zelf zorg te dragen voor eventuele retournering.

Wat is uitgesloten van garantie?

 • Verbranden van de haardventilator doormiddel van oververhitting.
 • Onjuiste plaatsing van de haardventilator. Enkele voorbeelden: Plaats de haardventilator niet in open vuur. Zet de haardventilator niet dicht tegen de pijp.
 • Onoordeelkundig gebruik

Klachten

Klachten graag met onderbouwing van foto's naar de klantenservice sturen: [email protected]

Haardventilatoren.nl
Ombits
Baander 24
7811 HJ Emmen
Tel: 088-1120504