Deze houtskoolbarbecue/smoker is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen. Door het compacte formaat kun je de BBQ gemakkelijk meenemen, naar bijvoorbeeld de camping of het strand. De BBQ is gemaakt van stevig gecoat ijzer met roestvrijstalen onderdelen. Op de BBQ wordt ook een thermometer geplaatst. Hiermee kun je de temperatuur van de BBQ in de gaten houden.

Smoker
De BBQ kan ook als smoker worden gebruikt. Bij het product worden 2 bakjes geleverd. Hiermee kun je zelf kiezen op welke plek je de kolen plaatst. Zodat je direct en indirect kunt garen. De BBQ is voorzien van een houten handvat. Hiermee kan de deksel worden gesloten en geopend om het voedsel te smoken. Aan de bovenzijde van de BBQ bevindt zich een kleine schoorsteen voor de luchtcirculatie in de barbecue.

Luchtcirculatie
Bij deze barbecue is goed nagedacht over de gewenste luchtcirculatie. Er bevinden zich 2 luchtinlaten aan de zijkant en 1 aan de bovenzijde, in de vorm van een schoorsteen. Aan beide kanten kun je individueel de luchtinlaat aanpassen. Met de thermometer kun je de temperatuur in de gaten houden zodat je nooit binnen 3 minuten verbrand vlees hebt.

Kenmerken
Hoogte: 44 cm
Breedte: 38 cm
Diepte: 27 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Tags

Recente producten

WOLFF BBQ Compacte draagbare kolen-BBQ

WOLFF BBQ Compacte draagbare kolen-BBQ

Superleuke compacte tafelbarbecue. Direct en indirect grillen. Uit voorraad leverbaar. Handig op de
€79,00
In winkelwagen
Compacte draagbare kolen-BBQ - Handig voor op de camping op het strand of in een park - Smoker Barbecue
€79
€79