Nieuw model kachelventilator! 
Deze ventilator is uitgerust met 2 motoren en heeft 8 extra gecurvde rotorbladen. De bladen zorgen voor extra luchtverplaatsing. 

The Stove Fan brengt dit in een mooie gift-pack op de markt.
Wat zit er allemaal in de doos?
- 2-motorige kachelventilator
- extra setje rode rotorbladen 
- tool om de bladen te wisselen
- kachelpijpthermometer

 

Met deze krachtige kachelventilator met 2 motoren zorgt u voor extra luchtcirculatie. Hiermee wordt de warmte van uw kachel beter over de ruimte verspreid.

Hierdoor word uw ruimte sneller verwarmd. Dit vertaalt zich in een brandstofbesparing van gemiddeld 31% en een veel beter rendement! Met deze kachelventilator haalt u het maximale uit uw kachel.

Dankzij de kachelventilator wordt de warme lucht van uw kachel horizontaal verspreidt, in plaats van dat deze naar het plafond stijgt of rondom de kachel blijft hangen. De Extreme 2 is speciaal gemaakt voor de beste verspreiding van warmte. In tegenstelling tot alle andere haardventilatoren staan de motoren van de Extreme 2 niet recht, hierdoor word de warmte over een groter gebied geblazen.

De kachelventilator begint te draaien bij 50-60°C en presteert het beste bij temperaturen tussen de 70 en 250°C. De ventilator werkt tot maximaal 340°C.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Tags

Recente producten

  • Sale
The Stove Fan Krachtige kachelventilator met 2 motoren

The Stove Fan Krachtige kachelventilator met 2 motoren

Kachelventilator Extreme met 2 bladen - Gemaakt voor de beste warme luchtverspreiding - Geschikt voo
€99,00 €119,00
In winkelwagen
Krachtige kachelventilator met 2 motoren en gecurvde rotorbladen
€119 €99
€119 €99