Premium kwaliteit kachelventilator: De basis en de bladen van de kachelventilator zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium dat roestbestendig, slijtvast is en een goede thermische geleidbaarheid geeft. De motor is in Japan gebouwd. De ingebouwde bimetalen strip aan de basis van de kachelventilator is ontworpen om de rand van de ventilator iets omhoog te brengen als de maximale bedrijfstemperatuur wordt benaderd om de motor en de elektronische module te beschermen.

Stille werking van de kachelventilator: De door warmte aangedreven kachelventilator maakt minder dan 25DB geluid. Dus hij is extreem stil terwijl hij werkt. Hij verspreidt effectief warme lucht in je kamer. Je kunt afscheid nemen van het hinderlijke geluid en je toch lekker warm voelen in de winter.

Betere warmteverdeling: Ee haardventilator is ontworpen om een zeer brede warmtestroom te leveren, zodat de warmte van de kachel efficiënter wordt verspreid en de temperatuur van je kamer snel wordt verhoogd.

De houtkachelventilator start automatisch: De kachelventilator begint te werken wanneer het oppervlak temperatuur onder de ventilator ongeveer 50℃ bereikt met een temperatuur tussen de 70 en 340℃. Hoe hoger de temperatuur van de kachel, hoe sneller de bladen draaien. De ventilator vertraagt en stopt uiteindelijke als de kachel afkoelt.

Energiebesparende kosten: Met deze kachelventilator bespaart u meer dan 22% op de verbrandingskosten wanneer u de kachel aanzet.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Tags

Recente producten

  • Sale
The Stove Fan Haardventilator - Groot model Extreme 1

The Stove Fan Haardventilator - Groot model Extreme 1

Grote en hoge haardventilator met extra gecurvde bladen voor meer luchtverplaatsing. TOP product voo
€89,00 €99,00
In winkelwagen
Haardventilator - betere luchtverplaatsing - extra hoog
€99 €89
€99 €89